JANIEN LOMAN ESINGE & HILCO LOMAN

Janien Loman Esinge bij 1 van haar schilderijen(deze is nog te koop)
Janien Loman Esinge bij 1 van haar schilderijen(deze is nog te koop)

In 2011 ben ik, Janien Loman Esinge begonnen met een cursus tekenen om naast mijn werk in de ouderen zorg ontspanning te zoeken. In 2013 ben ik gaan schilderen met acryl verf op doek. Schilderen is voor mij ontspanning, een mooi werk creëren waar ik mensen blij mee kan maken. Hier ligt mijn passie waarin ik mij verder wil ontwikkelen. De foto's van Hilco zijn een mooie inspiratiebron voor de schilderijen die ik maak.  Vanaf 2015 verschillende schilderijen  verkocht en in opdracht gemaakt. Inmiddels heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd o.a. bij Karin Kers Steenwijk, Henk Nijenhuis Zwolle, Kunstacademie Leeuwarden, Noorderateliers Groningen. 

 

U kunt bij mij terecht voor het maken van een uniek schilderij van uw (huis) dier of een mooi portret, ik maak veel gebruik van palet mes en schilder op kwaliteitsdoek. 

 

Hilco Loman (Foto van Bergsma Photography)
Hilco Loman (Foto van Bergsma Photography)

Ik (Hilco Loman) ben geboren in 1965 te Emmeloord. Eigenlijk heb ik vanaf mijn jeugd een tic voor fotograferen en was altijd langer onderweg dan mijn vrienden omdat ik nog even een plaatje moest schieten. Dit probleem heb ik nu nog steeds als ik met Janien op pad ben! Ik heb een paar jaar geleden de FotoVakschool te Apeldoorn afgerond dit om mijn niveau naar een hoger plan te tillen. Ik ben lid van fotoclub  Steenwijk, dit om te blijven leren van andere leden. Mijn beste foto moet ik ten slotte nog maken! Verder hebben wij een fotoweekend georganiseerd oktober 2016 en dat was een succes en dat gaan wij verder uitrollen in 2017 . De samenwerking met Bergsma Photography op dit gebied zullen steeds intenser gaan worden en er gaan zeker meer fotoreizen op het programma komen!Ik mag heel graag reizen en fotograferen en wat is er nu leuker om dit te bundelen!